Vasaloppsläger, coaching, laktattest på rullband och vallaservice.

I bygden med världens största årliga skidevenemang – Vasaloppet - erbjuder Perfect Skiing träningsverksamhet för alla, från blåbär till elitåkare. Vi hjälper dig att förbättra dina kunskaper genom att kombinera väl beprövade träningsmetoder med det allra senaste inom metodik, teknikträning och träningsrådgivning.

Vi kan även hjälpa dig att skräddarsy ett tränings- och teknikprogram som är anpassat just för dig och dina behov, det finns flera olika upplägg för detta.

Om du föredrar att ta privatlektioner så erbjuder Perfect Skiing även detta. Du kan även boka endast tester på rullband för rullskidor där vi mäter laktat (mjölksyra).

I samband med vasaloppsveckan erbjuder vi vallaservice vid Mora Folkhögskola, 1 km från Mora centrum.

På våra läger instrueras du av Christian Minatti, professionell tränare med mångårig erfarenhet bl.a. som tränare för olika landslag och IFK Mora. Läs gärna vad tidigare deltagare tyckt om vår verksamhet här: Röster om vasaloppsläger och coaching VÅRA INSTRUKTÖRER

Christian Minatti
Tränare och kursansvarig på Mora Folkhögskolas skidlinje

F.d. tränare för IFK Mora SK
F.d. landslagstränare för Sydkorea och Österrike
F.d .tränare på Mora Skidgymnasium
F.d. landslagsåkare för Österrike
Utbildningsuppdrag för Svenska Skidförbundet

Den som myntat det inom längdskidvärlden bevingade uttrycket "Tryck - och njut!"


Frida Börjesson
Utbildad till längdskidtränare under 3 år på Mora folkhögskolas skidlinje
Erfaren pedagog som utbildat inom en rad andra områden än längdskidor

Gick från att aldrig ha tränat skidor (än mindre tävlat) eller ens joggat  en mil till att vara 45:a på Vasaloppet på 5 år, så hon har erfarenhet både från att vara total nybörjare och livet som "elitmotionär".