Några röster från våra kunder!

Hej Christian
Vill bara tacka för alla bra tips och saker att fokusera på som jag numera har med mig i spåren sedan v4.
Med hjälp av mantrat "hög höft" och "mesta kraften i början av stakningen" har man något att ta till när tröttheten slår till. Nu börjar det verkligen kännas skillnad när jag träffar rätt i timingen.

Tack vare Er har jag seedat fram mig till 3:e led på Vasaloppet. Nu gäller det bara att ha huvudet kallt och inte rusa med uppför backen så att fettförbränningen kommer igång utan syreskuld...

Tack än en gång och Lycka till och njut på StafettVasan."

mvh Mattias

Ps Jag har nog lockat fler kollegor att prova på Ert läger framöver Ds
________________________________________

”Att träna med Christian är ett enkelt sätt att snabbt bli bättre och samtidigt ha väldigt kul!”
________________________________________

"Vill bara säga tack för en jättetrevlig skidhelg där det kändes som ni lärare verkligen bjöd på er själva. Det var skönt att ni var så flexibla utifrån oss deltagare, väder och andra tillfälligheter. Det smittade säkert av sig på oss deltagare så att ingen hade lust att vara "gnällspik" utan tvärtom skapades en fin och otvungen stämning. Det var roligt och givande och jag ska tala varmt om er till alla jag känner!

Ser med sorg att den lilla snö vi hade är på väg att försvinna. Jag har ju sån lust att åka skidor!
Vinterhälsningar!"

Ann Elvin
________________________________________

”Christian har en förmåga att förklara enskilda rörelser och visa enskilda moment så att man väldigt snabbt blir bättre på att åka skidor!”

________________________________________

”Jag gillar lägeridén att det är total fokus på tekniken, och ni båda är oerhört lätta att ha att göra med. Jag har redan rekommenderat erat läger vid ett flertal tillfällen.”
________________________________________

”Jag vill bara en än gång tacka er för ett kanonbra läger i helgen! Det gjorde underverk med min skidteknik och jag hade dessutom väldigt trevligt. Jag tycker också att ni skall ha massor av beröm för er serviceinställning till oss som deltagare på lägret. Vi blev hämtade och skjutsade kors och tvärs och jag upplevde hela tiden att ni tyckte att det var roligt. Jag tror att denna anda/inställning kan ta er långt, det gäller bara att få nå ut till potentiella kunder på något bra sätt. Jag skall definitivt hjälpa till och sprida mina goda erfarenheter till mitt kontaktnät.
"För mig var upplägget som Christian erbjuder perfekt. Jag har deltagit i många andra läger men aldrig känt att jag fått den uppmärksamhet och de tips som jag vill ha. Med detta upplägg fick jag mer än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Alla tips kändes relevanta och jag förbättrade mig mycket. Framförallt fick jag med mig många bra tips för framtida träning. Jag hade med all säkerhet förbättrat mig mer om jag hade lagt ner den tid jag önskade och trodde att jag skulle hinna. Jag rekommenderar Christian varmt och jag kommer återkomma!"
________________________________________

”Christian har lärt mig skidteknik och förklarat varje rörelse och dess betydelse i olika situationer. Det var precis vad jag sökte men jag fick också en hel träningsfilosofi på köpet som har förändrat mig som person till det bättre. Tack Christian!”
________________________________________

"Jag kan varmt rekommendera Perfect Skiing för alla som vill utveckla sin skidåkning. Efter 10 -tal Vasalopp kände jag mig ha kommit till vägs ände vad gällde min åkning. Men jag bestämde att ge skidorna en sista chans och anmälde mig i en serie av träningsläger hos Perfect Skiing under Christian Minattis coachning. Detta förbättrade hela min skidåkning tekniskt, mentalt och konditionsmässig. Christians djupa kunskap i ämnet, coachning och engagemang i ens personliga utveckling var mycket sporrande och inspirerande. Vasaloppet under 6 timmar är ingen match längre.
Esa Tuomi
________________________________________

”För den som vill lära sig åka skidor på riktigt är Perfect skiing ett självklart val. När jag första gången tränade med Christian sökte jag någon som kunde visa skidteknik i detalj, som kunde förklara varför och hur på ett bra sätt. Christian gör just det och på ett lättsamt och förtroendeingivande sätt. Det är alltid roligt att vara på läger med Perfect skiing! Oavsett om man bara vill åka skidor lite lättare eller lite fortare eller om man vill satsa på toppen i Vasaloppet får man bra och tydliga råd! Nu har jag tränat i flera år med Christian och självklart blivit bättre på skidor men jag har också fått en träningsfilosofi som hjälpt mig till bra resultat i andra idrotter. Det är också något jag har nytta av dagligen i jobbet. Att åka på läger med Christian är ett av mina bästa beslut någonsin! Gör det du också!”
- Matts
________________________________________

”Träning med Christian är alltid kul! Även de dagar utvecklingen går långsamt och man känner att man inte kommer någonvart är bra. Christian motiverar så att man kommer vidare.”
________________________________________

”Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller elit, alla kan bli bättre och Christian gör träningen individuell så att alla utvecklas! Fantastiska läger!” ________________________________________