Hur påverkar Coronapandemin vår verksamhet?

Vi kommer att köra läger som vanligt under vintern 2020/2021. 

Då vi redan nu jobbar i små grupper med max 7 deltagare per instruktör så behöver vi inte anpassa detta ytterligare. Vi kommer vi att kunna hålla bra avstånd i spåret, och vi ser till att det går att sitta med tillräckliga avstånd vid matbordet och under föreläsningar. 

Den delen av lägret som vi identifierat som en risk och kan innebära närmare avstånd än 2 meter mellan deltagare är under transporten i minibuss. Vi har valt att hantera denna risk genom att rekommendera dig som kan att använda egen bil för transport mellan hotell och skidstadion, särskilt om du tillhör en riskgrupp. På så sätt kommer det vara betydligt mer plats i minibussen för de som har behov av detta. Om du känner dig osäker gällande transport, vänligen ange detta i din anmälan/kontakta oss innan så ska vi se hur vi kan anpassa upplägget så att du kan känna dig trygg. 

Vi uppmanar dig även att lämna återbud om du har det allra minsta symptom, vi har anpassat våra avbokningsregler och betalar tillbaka hela avgiften vid avbokning senast 3 dagar innan kursstart, och halva kursavgiften därefter.